Sarafovobg.net

Bevеrly Hills of Burgas

"Замъкът"

стая на влюбените

романтична вечер

подарък за двама

Сарафово - Туристическото лице на Бургас
Нов офис на Еконт в Бургас – кв. Сарафово. За улеснение и удобство на жителите на квартал Сарафово в Бургас Еконт открива първия си офис в района. Достъпни са всички куриерски и пощенски услуги в цялата страна, както и в Румъния, Гърция, Великобритания, Белгия, Унгария, Словения и Чехия. Гарантираме , че ще бъдете обслужени с усмивка, бързина и професионализъм. Адрес на офиса: гр. Бургас, кв. Сарафово, ул. Ради Николов 30 e-mail: burgas_sarafovo@econt.com телефон: 0879396070, 0879396071 Работно време: понеделник – петък: от 09:00 до 18:00 ч събота: от 09:00 до 13:00 ч Повече информация: - на безплатен телефон 0 8001 8001 - в skype: econt-bg - www.econt.com                     Група по ТАЕ БО в Сарафово Молчето - ул.Брацигово 16 А Всеки понеделник от 14:00 ч. и сряда от 18:10 ч. - ВХОД: 6 лв.                     Група по йога в Сарафово Молчето - ул.Брацигово 16 А Всеки понеделник от 20:00 ч. и сряда от 19:00 ч. - ВХОД: 7 лв.                    

Романтична нощувка в ориенталския апартамент

на хотел "Замъкът"

Сарафово

Цена: от 45 лв. до 60 лв

Насладете се на романтична вечер в специално декорирана стая за двама в хотел "Замъкът" + подарък за добре дошли и бутилка шанпанско.

Обадете се сега и попитайте за възможност да наемете стаята за Вас и Вашата полвинка. Ние можем да се погрижим когато пристигнете стаята да е украсена с цветя и предварително да сме поставили бутилка вино или шампанско, което да се изстудява. Прекарайте една незабравима вечер. Всичко може да направим да бъде по Ваш вкус. Свържете се с нас. Ние Ви очакваме ...   


 

| Обади се и резервирай сега |

 

Тук можете да разгледате снимки на Ориенталската стая

Сарафово Сарафово Сарафово Сарафово

Тук можете да гледате видео клип на Ориенталския апартамент


Room 21 in Hotel Zamakat
Uploaded by zamakat
 

| Обади се и резервирай сега |